Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. února 2020 20:26
Čas čtení 0:51
Dominik Vetrák

Brnění Nilfgaardu se v 2. sérii Zaklínače výrazně změní. Tvůrci si chtějí kritiku fanoušků a recenzentů vzít k srdci

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

2. série Zaklínače dorazí na Netflix začátkem roku 2021.

První série Zaklínače měla množství chyb a nedostatků, přičemž jednu z nich tvůrci už adresovali. Vyprávění příběhu už nebude tak chaotické a bude více lineární. Ne že by to divák nedokázal pochopit, ale jeho skákavé zpracování absolutně ničemu neprospělo, právě naopak. Stejně tak bylo kritizováno brnění Nilfgaardu.

Netflix ho odůvodnil docela rozumně. Nilfgaarďané nejsou žádní rytíři ani šlechtění bojovníci. Častokrát jsou to sedláci či obyčejní civilisté, které Niflgaard naverboval po obsazení jejich zemí. Nepotřebují tak drahé brnění. To však neznamená, že musí vypadat tak příšerně. Nikdo neočekává, že se dočkáme něčeho jako v hrách, ale vyšší level kostýmů zaručeně prospěje.

Doporučeno
Zpoza kamer: Jak se natáčel Zaklínač, co všechno vytvořily počítače a jak Vladimír Furdík trénoval herce na souboje s meči? Zpoza kamer: Jak se natáčel Zaklínač, co všechno vytvořily počítače a jak Vladimír Furdík trénoval herce na souboje s meči? 1. února 2020 11:32
Domů
Sdílet
Diskuse