Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2020 13:09
Čas čtení 1:16
Vojtěch Vanda

Leo Beránek míří do vězení na šest let, s odvoláním neuspěl

NEWS LEO BERÁNEK
Uložit Uložené

Odvolání rapera, který před dvěma lety napadl mladíka, soud zamítl jako nedůvodné.

V říjnu minulého roku jsme tě informovali o soudním procesu s účastníkem reality show Hotel Paradise, sportovcem a bývalým raperem Leem Beránkem, který v květnu roku 2018 brutálně zbil mladíka před pražským klubem Ateliér. K rozsudku odnětí svobody v trvání šesti let se odvolal, Vrchní soud v Praze však odvolání zamítl jako nedůvodné. Beránek si tak svůj trest odsedí a zaplatí ještě vyšší pokutu, než měl platit v říjnu. Informaci přinesly Novinky.cz.

Doporučeno
Lea Beránka poslal soud na 6 let do vězení. Raper se proti rozsudku odvolal Lea Beránka poslal soud na 6 let do vězení. Raper se proti rozsudku odvolal 3. října 2019 16:01

„Skutková zjištění jsou podle našeho názoru správná, úplná a mají oporu v provedených důkazech,“ zdůvodnil předseda senátu Jiří Lněnička důvod, proč se mu zdálo odvolání říjnového rozsudku jako nedůvodné. Jako bonus vyfasoval Beránek ještě navýšení škody, které musí na zdravotním pojištění uhradit. A to z 35 na 61 tisíc korun.

Domů
Sdílet
Diskuse