Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2020 18:40
Čas čtení 3:28
Dominik Vetrák

10 nejočekávanějších her v únoru a březnu ti pořádně provětrá peněženku

TECH
Uložit Uložené

Na které hry se těšíme nejvíce?

Rok 2020 znamená pro videoherní průmysl hodně. Dočkáme se Cyberpunku, pokračování The Last of Us, remaku FFVII a mnoha velkých her, které by mohly zatřást herní scénou. A to ještě Nintento, Microsoft a Sony neodhalily tituly na podzim a zimu. Obzvláště v případě dvou posledních to znamená next-gen tituly vycházející zároveň s novými konzolemi. Ještě než se dostaneme do období podzimu, čekají nás nesmírně plodné měsíce.


1. Dreams – 14. únor (Media Molecule, exkluzivně pro PS4)

Dreams odhalilo Sony už na představení PS4. Vydání se dočká po 7 letech, těsně před ohlášením PS5. Media Molecule (Little Big Planet, Tearaway) vytvořilo hru, ve které si můžeš vytvořit jakoukoliv jinou hru (kromě MMO žánru). Zkušební verze je venku už téměř rok a hráči již vytvořili tisíce originálních a kreativních produktů.

Například i The Last of Us 2 ve stylu PS1, stejně tak Cyberpunk či Death Stranding, vlastní WipeOut, Super Maria, střílečky, hororovky, logické hry či adventury. V Dreams můžeš vytvořit hudbu, filmy, stříhat videa a vytvořit cokoli z pohodlí domova. Je možné, že indie scénu čeká revoluce.


2. Darksiders: Genesis – 14. únor (Airship Syndicate, Xbox One, PS4 a Nintendo Switch)

Série Darksiders se z akční adventury s pohledem z třetí osoby přesunula na top-down (pohled shora) hack'n'slash (žánr s DMC, původní sérií God of War) RPG hru. Trochu může připomínat i Diablo a jemu podobné, ale Darksiders oplývá vlastním stylem hratelnosti a zábavnými herními mechanismy.

Domů
Sdílet
Diskuse