Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. února 2020 19:25
Čas čtení 0:37
Dominik Vetrák

Mimoni a Gru ukradnou od zločinecké organizace vzácný drahokam, pak ho jeden z Mimoňů vymění za levný kámen

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Universal vypustil plnohodnotný trailer pro dvojku Mimoňů.

Od Super Bowl spotu pro dvojku Mimoňů uběhlo jen pár dní, ale i tak jsme ten plnohodnotný trailer čekali dříve. Universal nám ho však zasílá nyní a ukazuje v něm příběh druhé části. Půjde sice o pokračování Mimoňů z roku 2015, ale zároveň o prequel pro hlavní trilogii Já, padouch.

Minions: The Rise of Gru nám tak ukáže, jak se Gru poznal s Mimoni, jak je cvičil a jak společně začínali jako záporáci všech příběhů, než se do jeho péče dostaly tři malé holčičky.

V tomto filmu se však ještě bude Gru naplno snažit zaujmout svět zločinců a ohromit je svým mistrovstvím. Ukradne tak důležitý šperk, o který však přijde. Jeden z jeho Mimoňů ho totiž vymění za elegantně vypadající kámen.

Režie se chopili Kyle Balda (Minions a Já, padouch 3) a Brad Ableson, pro kterého půjde o celovečerní režijní debut. V animaci má však bohaté zkušenosti. Premiéra je naplánována na 11. června 2020. Více se o snímku dozvíš zde.

Domů
Sdílet
Diskuse