Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2020 13:33
Čas čtení 1:02
Viktor Kniš

6ix9ine údajně čelí žalobě za jeden z největších hitů. Prý ukradl celé intro

HUDBA
Uložit Uložené

Americký raper bude muset pravděpodobně řešit žalobu od méně známého kolegy.

Zatímco Tekashi čeká na propuštění z federální věznice, zdá se, že mu přibyl další problém. Portál The Blast se dostal k dokumentům, z nichž vyplývá, že duhového rapera žaluje umělec z Miami jménem Yung Gordon, který obviňuje 6ixn9nea a jeho producenta za to, že použil část jeho tvorby, aniž by si vyžádal povolení.

Konkrétně má jít o skladbu Stoopid, resp. její úvod, o kterém Gordon tvrdí, že patří právě jemu. Pravděpodobně jde o část, kterou měli použít pro promo účely pro společnost Take Money Promotions, protože právě tu Yung Gordon zmiňuje. Je proto otázkou, zda Tekashi vůbec věděl, že před jeho nahrávku ještě někdo přilepil krátkou reklamu.

Doporučeno
6ix9ine má plán, jak zůstat po propuštění v bezpečí. Okamžitě se chystá i do studia, aby naplnil 10milionovou smlouvu 6ix9ine má plán, jak zůstat po propuštění v bezpečí. Okamžitě se chystá i do studia, aby naplnil 10milionovou smlouvu 4. února 2020 14:03

Cílem žaloby má být kromě finanční náhrady v neznámé výši také to, aby 6ix9ine dále nemohl ze skladby profitovat. Jde o jeden z jeho největších hitů, který brzy zaznamená 200 milionů zhlédnutí, a tak se dá předpokládat, že náležité zisky by mohly Tekashimu opravdu chybět. Obzvláště v období, kdy bude muset zaplatit za nonstop ochranku desítky až stovky tisíc dolarů ročně.

Domů
Sdílet
Diskuse