Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2020 12:35
Čas čtení 0:52
Viktor Kniš

Rihanna má plné zuby otázek o novém albu. Nedočkavým followerům vzala naděje jediným komentářem

HUDBA
Uložit Uložené

I když jsme si původně mysleli, že by mohlo nové album od Rihanny přijít v dohledné době, pravděpodobně si ještě budeme muset počkat.

Rihanna je v posledních letech zaneprázdněna budováním kosmetického impéria Fenty. Zároveň se jí podařilo velmi rychle předběhnout minimálně v reputaci i giganty, jde-li o prodejce spodního prádla.
 
Vedle toho zároveň sice stihla, podle vlastních slov, nahrát i deváté sólové album, zatím se ho však nechystá vydat. Fanouškům nespecifikovala, z jakého důvodu zatím nechce připravené album vypustit. Už dříve slíbila, že má v plánu stihnout jej v roce 2019.

Doporučeno
Polonahá Rihanna si užívá svobodu po rozchodu. Přináší novou kolekci spodního prádla Polonahá Rihanna si užívá svobodu po rozchodu. Přináší novou kolekci spodního prádla 1. února 2020 15:20


To se však nelíbí fanouškům, kteří to dávají najevo i pod nejnovějším příspěvkem, ve kterém propaguje právě značku Fenty. Followeři bez ohledu na charakter postů píší, že chtějí album, a ona jim odpovídá, že je už unavená z těchto zpráv a komentářů a má jich plné zuby.
 
Ať udělá cokoliv, kráska z Barbadosu je snad největší oblíbenkyní svých fanoušků a už jí odpustili i nedávný výpad, když v rámci promo videí použila skladbu Chrise Browna, který ji v minulosti bil. Faktem je, že takto Riri zvyšuje zájem a zabezpečuje si prvenství v žebříčku Billboardu, až album R9 skutečně spatří světlo světa.
 
Kromě ní by mělo vydat album i několik dalších obrovských jmen včetně Kendricka Lamara, Drakea či The Weeknda. Na rozdíl od Rihanny nikdo z nich nenasliboval tolik, jako dnes už svobodná popová zpěvačka. Ta se nedávno po třech letech rozešla se saúdskoarabským miliardářem a momentálně si podle slov jejích blízkých užívá život bez přítele.

Rihanna má plné zuby otázok na nový album. Nedočkavým sledovateľom zobrala nádeje jediným komentárom
Zdroj: Badgalriri/IG
Domů
Sdílet
Diskuse