Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2020 12:53
Čas čtení 0:27
Ondřej Jarůšek

V Čechách se převrátil autobus se 70 studenty, vážněji zraněno bylo několik lidí

NEWS
Uložit Uložené

Nehoda si naštěstí nevyžádala žádné oběti na životech.

V neděli ráno došlo k dopravní nehodě u U Blšan na Lounsku. Havaroval tam autobus s přibližně 70 studenty věku 15 až 18 let, 7 lidí bylo vážně nebo středně vážně zraněno. Podle mluvčího Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje Prokopa Voleníka však není nikdo ohrožen na životě. Informoval o tom zpravodajský server Novinky.cz.

Doporučeno
Česko posílá Číně pomoc. Do sbírky v Třebíči lidé donesli roušky a další ochranné prostředky Česko posílá Číně pomoc. Do sbírky v Třebíči lidé donesli roušky a další ochranné prostředky 8. února 2020 12:18

Na místo nehody byl vyslán krizový autobus hasičů, celkem u nehody zasahovalo šest posádek záchranářů ze tří krajů. Záchranáři kromě sedmi vážněji zraněných zkontrolovali stav i u několika desítek dalších osob, které se v autobusu nacházely. Kvůli vyšetření pak byli účastníci nehody převezeni do nemocnice.

Přesné důvod nehody zatím není známý. Řidič autobusu krátce před 9. hodinou ranní na silnici 27 u Blšan sjel mimo vozovku, načež se autobus převrátil.  Policie nehodu stále vyšetřuje.

Domů
Sdílet
Diskuse