Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. února 2020 10:45
Čas čtení 0:42
Jakub Paulík

Keanu Reeves přivedl na Oscary svou mámu. Lidé si ji pletli s jeho přítelkyní

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Na červeném koberci se snažili z Reevese vytáhnout informace o Matrixu 4.

Miláčku obecenstva Keanu Reeves si během 92. ročníku opět získal srdce diváků. Na slavnostní předávání cen totiž přišel se svou mámou, 76letou kostýmní designérkou Patricií Taylor.

Jak ale poznamenal Independent, někteří lidé si Reevesovu matku spletli s jeho přítelkyní, 47letou Alexandrou Grant. Nesprávná jména k popisu fotografie dokonce uvedli i na Getty Images.

Na koberci se dvojici podařilo zastihnout Ryanovi Seacrestovi, který poznamenal, že dav lidí skandoval jméno Keanu Reevese. Herec známý svou skromností reagoval, že to považuje za velmi laskavé.

Populární Reeves se dále rozhovořil o natáčení animáku Toy Story 4, v němž jedné z postav propůjčil svůj hlas. Práci na snímku označil za velkou zábavu. Seacrest se následně z matky Reevse snažil vytáhnout informace o očekávaném Matrixu 4.

Jeho pokus byl ale samozřejmě neúspěšný. Patricia Taylor se vyjádřila, že má znalosti pouze o prvních třech částech legendární trilogie a o čtyřce neprozradila ani slovo.

Žádné informace bohužel k připravovanému snímku od Lany Wachowské neprozradil ani Keanu. Premiéra Matrixu 4 je v současné době na v Česku plánovaná na 20. května 2021. Další články o natáčení najdeš v tomto vlákně.

Doporučeno
10 důvodů, pro které milujeme Keanu Reevese 10 důvodů, pro které milujeme Keanu Reevese 12. června 2019 17:59
Domů
Sdílet
Diskuse