Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2020 12:23
Čas čtení 1:00
Matej Krajčovič

Poražení z Oscarů 2020 neodešli s prázdnou. Dostali dárky v hodnotě 225 tisíc dolarů i lístek na luxusní plavbu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Luxusní plavba lodí, kosmetické procedury či plastické operace nebyly ničím neobvyklým již v minulých letech.

Po nedělním předávání Oscarů za rok 2020 zaplnily články hlavně jména vítězů. 

Pořádně hodnotnou památku si ale odneslo i všech 25 nominovaných v hlavních režisérských a hereckých kategoriích. I ti, kteří nakonec žádné zlaté sošky nedostali, se mohou radovat alespoň z dárkového balíčku v hodnotě neuvěřitelných 225 tisíc dolarů (asi 5 milionů korun).

Doporučeno
Oscara za nejlepší film vyhrál Parazit! Zničil Hollywood a ovládl předávání cen Oscara za nejlepší film vyhrál Parazit! Zničil Hollywood a ovládl předávání cen 10. února 2020 3:15

Ten je plný luxusních cen od sponzorů a firem, které by se rády dostaly do pozornosti zbohatlíků z Hollywoodu. Podle magazínu Forbes tedy mohou počítat s exkluzivními výlety nebo bezplatnými plastickými operacemi.

V minulých letech se takovými dárky před miliony svých followerů pochlubili například herečka Viola Davis nebo herec Mark Ruffalo. Amy Adams zas paparazzi vyfotili v darovaném tričku na cestě z nákupů. 

Domů
Sdílet
Diskuse