Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2020 11:17
Čas čtení 0:29
Vl Mi

Profesionálního surfaře smetla obrovská vlna. Ihned ho museli převézt do nemocnice

SPORT GOLF
Uložit Uložené

Na portugalské pláži surfaře smetla vlna.

Surfování patří mezi sporty, na které musíš být skutečně talentovaný. Musíš mu věnovat hodně energie a úsilí, aby ses dostal na špičkovou úroveň. Zároveň nepatří mezi nejlevnější záliby, kromě vybavení je třeba za vlnami daleko cestovat.

No a pokud chceš zdolávat ty největší, je dobré mít s sebou speciální tým, který by ti v případě nouze dokázal podat pomocnou ruku.

Doporučeno
Dvě tváře máku. Superzdravá potravina, ale zdroj drog – opia a heroinu Dvě tváře máku. Superzdravá potravina, ale zdroj drog – opia a heroinu 11. února 2020 16:21

Kamery zachytily nepříjemný moment. Profesionální surfař Alex Botelho se zúčastnil akce Nazaré Tow Surfing Challenge v Portugalsku. Soutěžící dopředu varovali, že budou „soupeřit s obrovskými vlnami“, informuje BBC.

Portugalec Botelho jednu z vln ale nezvládl ideálně. Po pádu ze surfu za ním ihned přiběhli organizátoři, aby mu pomohli. Jakmile ho vytáhli z vody, museli ho převést do nemocnice. Jeho stav je momentálně stabilizovaný.

Domů
Sdílet
Diskuse