Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2020 13:30
Čas čtení 2:24
Martin Mičuda

Audi poodhaluje novou A3. Přísně tvarovaný hatchback nabídne v ostré verzi přes 300 koní

Audi poodhaluje novou A3. Přísně tvarovaný hatchback nabídne v ostré verzi přes 300 koní
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.audi-mediacenter.com/en/photos/album/audi-a3-sportback-prototype-covered-drive-1579" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">audi-mediacenter.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Nový kompaktní model od čtyř kruhů se začíná odhalovat.

S blížícím se autosalonem v Ženevě se dozvídáme o novinkách, které tam budou mít premiéru. Výjimkou není ani německé Audi, které si pro tuto příležitost připravilo zcela novou, v pořadí 4. generaci modelu A3 Sportback. Máme i první informace a fotografie, a to dokonce z ostré verze S3 Sportback.

Jelikož dosavadní testovací exempláře shodily maskování, místo nich na fotografiích exteriér pokrývá sportovní černobílá fólie. Ta dodává nejen atraktivitu, ale jakžtakž se snaží zmást oko pozorovatele, protože jednotlivé exteriérové linie ještě úplně nevyznívají. Je ale jasné, jak nová A3 bude vypadat a rovněž to, jak tvarované budou její nárazníky, světla či maska.

Zpět
Sdílet
Diskuse