Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je sponzorovaný obsah společnosti Jägermeister.
24. března 2020 12:00
Čas čtení 0:48
Sponzorovaný obsah

Přichází pěkně vvvostrej Jägermeister Scharf. Není pro každého

GASTRO
Uložit Uložené

Kdy naposledy tě překvapila chuť drinku?

Hledání drinku, který tě dokáže překvapit svou chutí a vostrostí může být docela náročná mise a těžký úkol i pro zkušeného barmana. Abychom tě ušetřili omylu a nenaplněných očekávání, rovnou ti doporučíme něco osvědčeného a přitom jiného. Mohla by tě zaujmout nová pěkně vvvostrá chuť Jägermeister Scharf, ve kterém najdeš speciální přísadu, kterou je zázvor. Sharf nezapomeň pít ledově namražený ale dej si pozor na vvvostrou chuť.

Jeden shot ešte nikdy tak nezahrial. V novej príchuti Jägermeistera Scharf pocítiš pálivý zázvor
Zdroj: Unsplash

Přesně tento pocit byl cílem jeho tvůrců: Namíchat originální a překvapivou chuť, která bude vyčnívat z průměru. Za benchmarkem Jägermeisteru stojí legenda Curt Mast, který definoval jeho složení už před 80 lety. S obsahem alkoholu 33 % a mixem 56 bylinek má Scharf se zázvorem intenzivní chuť. 

Jägermeister nepřestává experimentovat, a i když zůstává věrný své tradici, neustále přináší čerstvé zážitky, které můžeš vyzkoušet na vlastní kůži.

Jeden shot ešte nikdy tak nezahrial. V novej príchuti Jägermeistera Scharf pocítiš pálivý zázvor
Zdroj: Jägermeister

Vostrý, kyselý, ale vždycky ledově namražený

Ačkoliv ti prozradíme, co od Jägermeister Scharf můžeš čekat, výsledek tě může zaskočit. V zimě nesmí chybět na žádné pořádné chatě, kde tě uvolní po náročném lyžování, najdeš ho ale i v těch správných barech, kde se na něj budeš moci spolehnout a připít si s přáteli. Jägermeister Scharf je nekompromisně ostrý a není pro každého. Zvládneš nával mrazu a vvvostrou chuť najednou?

Jeden shot ešte nikdy tak nezahrial. V novej príchuti Jägermeistera Scharf pocítiš pálivý zázvor
Zdroj: Jägermeister
Domů
Sdílet
Diskuse