Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2020 8:24
Čas čtení 0:42
Ondřej Jarůšek

50letý Čech vykradl banku ve Švýcarsku, pak šel do hospody na pivo

NEWS
Uložit Uložené

Národnost v sobě nezapřel. Muž vyloupil banku, policie jej dopadla v hospodě.

Ve čtvrtek došlo ve Švýcarsku je kuriózní události. 50letý Čech v městě Chur totiž přepadl banku s plynovou pistolí, se kterou dokonce vystřelil do vzduchu, nikoho však nezranil a odešel s několika desítkami tisíc ukradených franků.

Lupu si však příliš dlouho neužil. Policie jej totiž krátce nato chytla v hospodě, kde popíjel pivo. O případu jako první informoval tamní deník Tages-Anzeiger.

Podle majitelky restauračního zařízení se muž choval úplně normálně a k pivu si prý chtěl dát řízek. Žena mu však mohla nabídnout jen croissant nebo koláč, a tak zůstal jen u piva. Muž pak odešel bez placení zanechal za sebou dluh v přepočtu přibližně 140 korun. 

Doporučeno
Největší loupež na České poště nemá dodnes viníka. Trest za krádež 28,5 milionů korun tehdy odnesli její zaměstnanci Největší loupež na České poště nemá dodnes viníka. Trest za krádež 28,5 milionů korun tehdy odnesli její zaměstnanci 10. října 2019 17:52

Klienti banky kvůli loupežnému přepadení „utrpěli šok“, píše server iDNES.cz. Pobočka pak zůstala po zbytek dne zavřená. Majitelka restaurace však události využila k reklamě a před hospodu vyvěsila nápis: „Nemusíte vykrádat banku, abyste si u nás mohli dát pivo.“

Domů
Sdílet
Diskuse