Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2020 10:02
Čas čtení 0:41
Antonín Havlík

Lil Pump končí s hudební kariérou. Oznámil to na svém Instagramu

HUDBA RAP
Uložit Uložené

Už žádný další Gucci Gang ani Esskeetit.

Floridský raper Lil Pump, autor hitů jako Gucci Gang, Esskeetit nebo I Love It, na svém Instagramu oznámil konec své hudební kariéry. „Končím s hudbou,“ napsal na jedno ze svých posledních Stories. Kdy přesně a jestli do té doby ještě vydá nějakou skladbu, zatím neupřesnil. 

Zároveň není jasný ani důvod, proč se tak rozhodl. Fanoušci na internetu hojně diskutují, zda to není jen nějaký jeho aktuální rozmar, popřípadě marketingový tah, DJ Akademiks ale dokonce vyzval na svém Twitteru, aby mu uživatelé napsali, jestli si to nechce rozmyslet

Doporučeno
Lil Pump je novodobý Elvis Presley. Proč je rock 'n' roll pro staré a nahradila ho rapová drzost? Lil Pump je novodobý Elvis Presley. Proč je rock 'n' roll pro staré a nahradila ho rapová drzost? 8. září 2019 13:04

Lil Pump končí s hudební kariérou. Oznámil to na svém Instagramu

Devatenáctiletý Lil Pump v minulém roce oznámil, že chce založit label a hledá nové talenty, takže je možné, že chce své podnikání dále ubírat tímto směrem. Pokud bychom měli podobný krok srovnat s českým rapovým žánrem, v minulosti oznámila konec kapela PSH.

Stalo se tak v roce 2010 před vydáním alba Epilog. Brzy se však ukázalo, že jde jen o vtip a marketingový trik. Budeme doufat, že se takto rozhodne i Pump a my se tak dočkáme dalších výživných pokřiků, jako je jeho světoznámé „esskeetit“.

Domů
Sdílet
Diskuse