Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. února 2020 16:24
Čas čtení 4:40
Antonín Havlík

Yzomandias, James Cole, Sensey a další. Jaké české rapové projekty přinese rok 2020?

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP MILION PLUS RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Přehled toho nejdůležitějšího z rapu, na co se těšit v letošním roce.

Další rok, další nové projekty českých raperů. Ani jsme se nenadáli a máme polovinu února. Zatímco bilanci alb vzniklých za loňský rok jsme vydali na konci roku (k přečtení zde), bylo by dobré poohlédnout i do budoucna

Tuzemští rapeři začínají na letošní rok opět chystat nové projekty, alba, koncerty. My jsme je oslovili, aby nám prozradili na čem momentálně pracují a co by nemělo minout žádného fanouška, který holduje tuzemskému rapu.

Doporučeno
Hrozba třetí světové války, hořící Austrálie, nákaza koronavirem či stamiliony kobylek v Africe. Rok 2020 začal zhurta Hrozba třetí světové války, hořící Austrálie, nákaza koronavirem či stamiliony kobylek v Africe. Rok 2020 začal zhurta 5. února 2020 10:42

Lvcas Dope

Lvcas chystá proměnu svého stylu, respektive návrat ke kořenům. Starší fanoušci si jistě vzpomenou na jeho temný projev z období 2013–2015. Právě k němu se chystá Lvcas navrátit. „Můj mixtape, na kterým právě pracuju, se k tomu vrací,“ napsal nedávno na dotaz.

Vydal také ukázku z připravovaného mixtapeu v podobě singlu Za 2 dny 20 gramů. V textu proklamuje, že ulice na jeho návrat čekala. Jak raper avizoval, jeho mixtape spatří světlo světa už velice brzy.

Sergei Barracuda

Ostravský chábr z labelu Azurit Kingdom Sergei Barracuda momentálně pracuje na něčem zbrusu novém. Jeho momentální energii věnuje přípravě nového alba nezvaného Medusa 2. 

Album by mělo vyjít během května 2020. Fanoušci se mají na co těšit a vzhledem k pracovitosti Sergeie Barracudy a Pastora se dá očekávat, že to v AK neskončí jen u jednoho projektu.

DJ Wich a Paulie Garand

DJ Wich nepřestává makat ani po svém nedávno vydaném albu Jako ryba ve vodě a oznámil, že vyjde album ve spolupráci s Pauliem Garandem. Singl sice vyjde ještě v únoru, ale na samotné vydání celého projektu si fanoušci budou muset ještě počkat. Termín releasu je totiž stanoven na 20. května 2020.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený DJ Wich (@djwich),

Michajlov

Michajlov se dočkal zkrácení pobytu ve vazební věznici o rok a půl dříve (psali jsme zde) a od začátku února je volný. Nadšení z jeho návratu na svobodu vyjádřili na Instagramu interpreti z tuzemské scény jako DJ Wich, MC Gey, Renne Dang nebo Rest.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 80675 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Po odemčení se dozvíš:

  • Který rapový interpret dál v letošním roce chystá album;
  • co připravuje Ty Nikdy Label;
  • jaké projekty lze očekávat od Milion Plus;
  • kolik alb letos chystá Smack;
  • co vydá TroubleGang;
  • jak aktivní bude label Mike Roft.
Domů
Sdílet
Diskuse