Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. února 2020 20:35
Čas čtení 1:06
Viktor Kniš

Justin Bieber se rozplakal, když mluvil o Billie Eilish. Chce ji chránit, ona tvrdí, že zpěvák byl její první láskou

HUDBA
Uložit Uložené

Populární zpěvák vidí Billie Eilish jako obrovskou hvězdu. A protože i on vstupoval do hudebního průmyslu velmi mladý, ví, jaké nástrahy jí hrozí.

Povinností Justina Biebera je po vydání alba Changes absolvovat i sérii rozhovorů, aby projekt patřičně odpromoval. V rámci návštěvy u známého reportéra Zanea Loweho se věnoval i své kamarádce a hudební kolegyni Billie Eilish. Dvojice už spolupracovala na remixu skladby Bad Guy, Justin se ale dokáže s mladou popovou hvězdou ztotožnit zejména díky tomu, že i on se stal známým jako velmi mladý.

V rozhovoru se dokonce při slovech o tom, jak ji chce chránit, rozplakal. „Bylo to pro mě náročné, být tak mladý v hudebním průmyslu a nikoho neznat a nemít se na koho obrátit. Každý říkal, že mě má rád a vteřinu na to se mi obracel zády. Chci, aby věděla, že se mnou může počítat,“ říká v emotivní chvíli Justin Bieber. Zpěvačka si jeho slova přidala na svůj Instagram, předpokládáme tedy, že si je vezme k srdci.

Domů
Sdílet
Diskuse