Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. února 2020 20:23
Čas čtení 0:30
Adam Smeták

Sorry bejby, dneska budu na svým gauči. Maniak s PSH nahrál gaučovou hymnu

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Vladimir 518 v ní vzkazuje, že se válet nemůže a lenost vykopnul.

Maniak v sobotu večer vydal vizuál ke skladbě Gaučing z alba Ach Ano III. Brněnský raper se na tracku spojil s uskupením PSH, se kterým spolupracuje dlouhodobě v rámci labelu BigBoss. Zatímco Maniak a Orion pějí ódu věnovanou gauči, Vladimir 518 se přiznává, že se válet nemůže a lenost vykopnul. Dodává, že je gaučem pro své děti.

Maniak s Orionem si ale hru na konzoli, pohodlně usazení a obklopení pivem a brambůrky, zjevně užívají. Brněnský raper si krom toho užívá i tour ke svému novému albu, které bude mít už příští pátek v Brně na Flédě křest.

Jeho kolegové z PSH na podzim vydali své čtvrté album s názvem Debut. V rozhovoru nám vysvětlili, proč se jako skupina vrátili ke kořenům nebo proč se nikdy nepustili do vod showbyznysu.

Doporučeno
PSH: Jsme rádi, že rap v Česku pořád tepe. Rapový rock 'n' roll se musí umět ukočírovat, aby to nebyla cesta do záhuby PSH: Jsme rádi, že rap v Česku pořád tepe. Rapový rock 'n' roll se musí umět ukočírovat, aby to nebyla cesta do záhuby 17. září 2019 16:36
Zpět
Sdílet
Diskuse