Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. února 2020 21:44
Čas čtení 0:37
Adam Smeták

Martina Sáblíková překonala vlastní světový rekord!

SPORT MARTINA SÁBLÍKOVÁ
Uložit Uložené

Na trati 5000 metrů ale skončila na druhém místě.

Rychlobruslařka Martina Sáblíková překonala svůj vlastní světový rekord na trati 5000 metrů. Na zlato to ale tentokrát nestačilo. O dvě vteřiny rychleji totiž závod zajela Ruska Natalia Voroninová. Ani fantastický výkon tak bohužel nestačil. Sáblíková ale i tak má důvod k radosti. V závodu na 3 kilometry totiž brala zlato 

V letošní sezóně šlo o její třetí závod na trati o délce 5000 metrů. Na Světovém poháru v Kazachstánu skončila druhá za Kanaďankou Ivanií Blondin a na mezinárodním německém šampionátu v Inzellu si stoupla na stupínek vítězů. 

Doporučeno
Manchester City nesmí dva roky hrát Ligu mistrů a dostal pokutu ve výši 30 milionů eur Manchester City nesmí dva roky hrát Ligu mistrů a dostal pokutu ve výši 30 milionů eur 15. února 2020 10:22

Na zlatou medaili to vypadalo i při sobotním závodě na mistrovství světa v Salt Lake City. Naše reprezentantka totiž zajela světový rekord. Jenže v poslední jízdě ji o dvě vteřiny překonala Voroninová. Sáblíková proto, s trochou hořkosti, bere stříbro.

Domů
Sdílet
Diskuse