Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. února 2020 15:21
Čas čtení 0:50
Ondřej Jarůšek

Ital ubodal bývalou českou přítelkyni, vraždu sledovaly i její dvě děti

NEWS
Uložit Uložené

Češku Zdenku K. zavraždil její bývalý italský partner.

Italští policisté se zabývají otřesným případem. Češku Zdenku K. ve městě Sorso, které se nachází na italském ostrově Sardinie, ubodal její bývalý italský přítel Francesco Baingio Douglas Fadda. V neděli o tom informoval tamní list L´Unione Sarda. Dle informací listu Corriere della Sera 45letý muž o 4 roky mladší ženy zavraždil před zraky jejích dvou dětí.

K incidentu došlo v jednom z místních baru, kde mezi ním a Zdenkou K. došlo k hádce. Kvůli jeho násilnému chování měl muž zákaz se ke své bývalé partnerce přibližovat. Přesto k ní přistoupil a velkým kuchyňským nožem jí zasadil několik ran.

Doporučeno
Devítinásobného vraha, jenž byl u topení dítěte v kyselině, našli v Ústí nad Labem. Šlo o mafiánského bosse Cosa Nostry Devítinásobného vraha, jenž byl u topení dítěte v kyselině, našli v Ústí nad Labem. Šlo o mafiánského bosse Cosa Nostry 7. února 2020 10:37

Poté, co pachatel oběť pobodal, ji ve vážném stavu i s jejími dětmi naložil do auta a jel k domu svého známého.  Ten zrovna nebyl doma. Muž neoprávněně vnikl dovnitř a krvácející ženu nechal ležet v obývacím pokoji. Tam ji krátce nato našli přivolaní policisté, už jí však nebylo pomoci.

Po vrahovi bylo vyhlášeno pátrání, do kterého byl nasazen i vrtulník. Muž prchal v bílém BMW, které se kriminalistům podařilo identifikovat, načež začala přibližně 40minutová honička. Po nějaké době Ital vůz zastavil a pokusil se utéct, skončil však v poutech mužů zákona.

V autě se celou dobu nacházely i dvě malé dívky ve věku 9 a 7 let, dcery zavražděné Češky. Ty však naštěstí žádné zranění neutrpěly.

Domů
Sdílet
Diskuse