Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. února 2020 18:26
Čas čtení 0:41
Ondřej Jarůšek

Jsi Vojta Dyk, Kapitán Demo, čistá m*dka, česká nemoc, rapuje James Cole na společném tracku s MC Geyem

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

James Cole odkrývá další track z chystaného alba.

Před pár dny James Cole fanouškům oznámil, že na své narozeniny 20. února vydá nový hudební projekt. Ten se bude jmenovat M.R.D. (Money Rain Dancer), najdeme na něm 12 věcí a mezi hosty se objevuje Hugo Toxxx, Byzo a MC Gey. A právě skladba s posledním jmenovaným před krátkou chvílí spatřila světlo světa. Nese název Gaykoule a a určitě by neměl uniknout tvé pozornosti. 

„Běž na TikTok propagovat lip gloss, tvůj sound je old-school, zku*vený Flinstones,“ rapuje James Cole v tracku, v němž se taky mimo jiné omlouvá za to, že dřív řekl, že MC Gey je whack. „A i když James Cole dissoval můj label i mě, tak jsem vlastně na Supercrooo vždycky miloval hněv,“ uzavírá na konci svoji sloku člen labelu Ty Nikdy. O produkci se postaral Krudanze.

Samotný autor své album popsal jako „finální náplast za fuck up s hrou“. Ta měla původně vyjít s albem Stanley Kuffenheim, kvůli komplikacím se tak však nestalo. Deska proto bude k dostání zdarma ve formátu wave a na digitálních platformách, limitovaná edice fyzických nosičů bude ke koupi na oficiálním e-shopu

Doporučeno
Yzomandias, James Cole, Sensey a další. Jaké české rapové projekty přinese rok 2020? Yzomandias, James Cole, Sensey a další. Jaké české rapové projekty přinese rok 2020? 16. února 2020 16:24
Domů
Sdílet
Diskuse