Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. února 2020 18:37
Čas čtení 0:48
Viktor Kniš

Billie Eilish si myslí, že její vystoupení na Oscarech byl odpad. Vysvětlila proč

HUDBA
Uložit Uložené

Osmnáctiletá zpěvačka se netají tím, že měla strach.

Osmnáctiletá popová hvězda a pětinásobná držitelka Grammy ve všech nejprestižnějších kategoriích s jediným albem tvrdí, že její vystoupení na předávání cen Akademie za moc nestálo.

Doslova používá slovo „odpad“, když komentuje pro New Music Daily, jak se jí dařilo. Tvrdí, že byla celý den nervózní. Důvodem bylo i to, že na Oscarech sedí v publiku diametrálně odlišní lidé než na Grammy. Na hudebních cenách zároveň mnoho z nich znala, což vnímala jako výhodu. V souvislosti si vystoupením v rámci filmového galavečera dodala, že oba s Finneasem byli vystrašení a v konečném důsledku se radovali, když bylo po všem.

Doporučeno
Justin Bieber se rozplakal, když mluvil o Billie Eilish. Chce ji chránit, ona tvrdí, že zpěvák byl její první láskou Justin Bieber se rozplakal, když mluvil o Billie Eilish. Chce ji chránit, ona tvrdí, že zpěvák byl její první láskou 15. února 2020 20:35

Billie Eilish vystoupila na Grammy se skladbou Yesterday od The Beatles. Společně s bratrem Finneasem, který je producentem všech jejích skladeb, uctili památku mnoha zesnulých osobností Hollywoodu včetně legendárního basketbalisty Kobeho Bryanta. Ten je také držitelem Oscara – za krátkometrážní animovaný film Dear Basketball.

Domů
Sdílet
Diskuse