Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2020 7:30
Čas čtení 1:18
Martin Mičuda

Oblíbené Sorento přichází v nové podobě. Jde o technologicky nejmodernější Kiu současnosti

Oblíbené Sorento přichází v nové podobě. Jde o technologicky nejmodernější Kiu současnosti
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.kiapressoffice.com/releases/1155" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">kiapressoffice.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Nová generace se v plné kráse ukáže začátkem března v Ženevě.

Kia Sorento patří k velmi úspěšným a populárním vozům SUV, za což může především zdařilá současná generace. Nehledě na její kvality je však již na trhu dost let na to, aby ji vyměnila nová generace. Tu představí na březnovém autosalonu v Ženevě, Kia nám ale novinku ukazuje již nyní.

 
Automobilka avizuje, že si má nové Sorento zachovat svou robustnost, mezitím má ale vystupovat elegantnějším dojmem. Zároveň Kia tvrdí, že Sorento je stylovější než kdykoliv předtím, což můžeme při pohledu na první oficiální fotografie jen a jen potvrdit.

Nový článokfsd
Zdroj: www.kiapressoffice.com

 
Už na první pohled zaujme předek a zadek novinky, které vyzní poměrně svérázným designovým návrhem. Čelní části dominuje masivní maska, která přímo navazuje na hranaté full-LED světlomety. Naopak, na opačném konci karoserie zaujme efektně řešený C-sloupek a zdvojená, vertikálně orientovaná světla. Sorento má nově ostřejší linie a více hran, díky čemuž zároveň dostává decentně agresivnější podtón.

Domů
Sdílet
Diskuse