Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2020 15:49
Čas čtení 0:35
Antonín Havlík

Muž jezdí v pražských tramvajích a stříhá ženám vlasy. Hledá ho policie

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Neznámý pachatel obtěžuje ženy v pražské MHD.

Množí se stížnosti žen, které se potýkají se speciálním druhem obtěžování v pražské MHD. Neznámý muž jim totiž v tramvaji stříhá vlasy. Policie má nahlášeno už pět případů. Jeden z nich vychází ze stížnosti ženy, která jela tramvají v úterý 11. února ráno ve směru na zastávku Újezd. 

Během cesty měla pocit, jako by jí někdo zezadu sahal na vlasy. Když si své lokny následně zkontrolovala, zjistila,  že jí trs vlasů chybí. Někdo jí je prostě ustřihl. 


 

Doporučeno
Pražský tramvaják: Před nosem jsem už někomu zavřel, ale nikdy to není schválně. Jednou mě cestující držel za kravatu (Rozhovor) Pražský tramvaják: Před nosem jsem už někomu zavřel, ale nikdy to není schválně. Jednou mě cestující držel za kravatu (Rozhovor) 28. ledna 2020 14:16

Tohoto neznámého útočníka tak nyní hledá policie, stejně jako svědka, který byl v tramvaji v době stříhání vlasů. Zaznamenala ho bezpečnostní kamera, jak utíká po ulici Všehrdova.

Zároveň policie veřejně žádá všechny ženy i další svědky, kteří na podobný problém s neznámým „kadeřníkem“ natrefili, popřípadě muže z videozáznamu poznávají, aby se přihlásili na tísňovou linku. „Případ je prověřovaný pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

Domů
Sdílet
Diskuse