Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2020 17:50
Čas čtení 1:12
Vojtěch Vanda

Cizinec, který chtěl vykrást trafiku na Zlínsku, si spletl svědka loupeže s komplicem a podal mu lup. Oba zloděje chytla policie

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

Zlodějům se brigáda nepovedla.

Dva vykutálení cizinci, kteří se rozhodli si přivydělat v pátek večer malou krádeží, jsou už v rukou policie. Chtěli totiž vybílit trafiku v obci Pitín na Uherskohradišťsku. Místo toho, aby si odnesli cigarety a hotovost, se však jeden z nich lekl a utekl. Muž, který zůstal v trafice a snažil se komplici podat lup, tak komunikoval se svědkem loupeže, kterého zajímalo, co se v trafice děje. O incidentu informovala Policie ČR.

Doporučeno
Celostátně hledanou ženu našla v Brně hlídka proto, že kouřila, kde neměla. Nepomohl jí ani neprůstřelný argument Celostátně hledanou ženu našla v Brně hlídka proto, že kouřila, kde neměla. Nepomohl jí ani neprůstřelný argument 18. února 2020 11:39

Jeden pětatřicetiletý muž a jeho dvaatřicetiletý komplic ze zahraničí se minulý víkend rozhodli, že si jej trochu přilepší nějakým tím finančním obnosem. Přijeli tak na Moravu do obce Pitín, ve které je zaujala trafika„Ze zadní strany vytvořili do stěny malou díru, kterou se jeden z nich protáhl dovnitř. Zatímco druhý komplic hlídal venku, naházel do igelitového pytle všechny tabákové výrobky, které mu přišly pod ruku," uvádí policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Domů
Sdílet
Diskuse