Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2020 11:22
Čas čtení 0:55
Viktor Kniš

Billie Eilish trvalo vytvoření titulní písně do bondovky 3 dny. Komentáře na Instagramu jí ničily život

HUDBA
Uložit Uložené

Zpěvačka prozradila více o tvorbě písně pro nový film o Jamesi Bondovi a také se v krátkosti vyjádřila k tomu, proč přestala číst komentáře na Instagramu.

Billie Eilish společně s bratrem Finneasem navštívili BBC Breakfast, aby v krátkosti řekli více o tvorbě titulní písně k nejnovější bondovce, která se do kin dostane už v dubnu. Pětinásobná držitelka Grammy v nejprestižnějších kategoriích prozradila, že skladbu dali s bratrem dohromady za tři dny, bylo pro ně ale velmi důležité, aby se výsledek líbil samotnému představiteli Jamese Bonda Danielu Craigovi.

Doporučeno
Billie Eilish před 18 tisíci Čechy a Slováky potvrdila pozici nejrychleji stoupající hvězdy na světě (Fotoreport) Billie Eilish před 18 tisíci Čechy a Slováky potvrdila pozici nejrychleji stoupající hvězdy na světě (Fotoreport) 21. srpna 2019 18:05

Osmnáctiletá popová hvězda prozrazuje, že předtím, než se pustili do psaní textu a skládání hudební produkce, moc o samotném filmu nevěděli. Sice se setkali s producentkou filmu, ta jim ale jen v krátkosti nastínila, jak bude vypadat úvodní scéna. Billie se netají tím, že to pro ni byla výzva, jde však zároveň o splněný sen.

Skladba se v konečném důsledku těší obrovskému úspěchu a výmluvná jsou i čísla, protože i bez videoklipu zaznamenává soundtrack desítky milionů zhlédnutí.

Reportérka se dále mladé interpretky zeptala, jestli ještě věnuje svou pozornost komentářům na sociální síti. Ona odpověděla, že dva dny před tvorbou rozhovoru definitivně přestala číst diskusi na Instagramu. Reakce již neřeší, protože jí to ruinovalo život. Finneas i samotná moderátorka se následně shodli, že mnoho followerů si jednoduše neuvědomuje, že i úspěšní lidé mají city a kdokoli jim přes internet může slovy ublížit. 

Billie je aktuálně rozjetá velmi intenzivně, již brzy začíná její obrovské padesátizastávkové turné, které se jí podařilo vyprodat přibližně za hodinu. Haly vymění za obrovské stadiony a nebude chybět ani na nejdůležitějších festivalech.

 

Domů
Sdílet
Diskuse