Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. února 2020 21:41
Čas čtení 1:01
Tímea Krauszová

Dvouletý chlapeček objal donašeče pizzy, který jen pár dní předtím přišel o milovanou dceru. Dojemné video viděly už tisíce lidí

NEWS
Uložit Uložené

Chlapeček ho prostě chtěl obejmout.

Dvouletý Cohen Sheely spontánně objal doručovatele, na video to zachytila kamera na rodinném domě, později ho na Facebooku zveřejnila chlapcova matka Lindsey. Upřímný projev od chlapečka dojal dospělého muže k slzám. Jen krátce předtím totiž navždy ztratil svou 16letou dceru Alyssu, píše ABC7NY.

Krásné gesto

Děti jsou upřímné, spontánní a nepřemýšlejí nad tím, jak a zda vůbec projeví emoce. Nebylo to jinak ani u srdcervoucího příběhu Ryana Cattersona, který nedávno ztratil dceru. Navzdory tragické události musel pracovat a v sobotní večer již tradičně rozvážel pizzu.

Doporučeno
Marihuana mi spustila záchvaty úzkostí. Stavy se nelepšily a já začal zneužívat prášky, říká 19letý Marek (Rozhovor) Marihuana mi spustila záchvaty úzkostí. Stavy se nelepšily a já začal zneužívat prášky, říká 19letý Marek (Rozhovor) 19. února 2020 16:15

Lindsey se svým synem Cohenem si objednali také pizzu, kterou přinesl shodou okolností právě Ryan. Při odchodu rodince popřál, aby jim pizza chutnala. V tu chvíli, podle záznamu bezpečnostní kamery, za ním vyběhl Cohen a objal ho. Video se díky sociálním sítím nakonec dostalo zpět k Ryanovi, který ženě napsal, zda může video sdílet i on.

Prozradil jí, že jen krátce předtím přišel o svou dceru. Alysse bylo 16 let, když nečekaně zemřela. Podle ABC7 zápasila s duševním onemocněním, příčina smrti není známa. Krásné objetí od chlapečka považuje její otec za znamení od Boha.

Podle všeho se předtím nikdy neviděli, není tedy možné, že ho malý Cohen odněkud poznal. Prostě se mu jen zachtělo věnovat mu obejmutí. Nevěděl ale, jakým peklem si Ryan prochází. Alespoň na chvilku ho mohl takto zahřát pocit naděje.

Ryan je rozvedený, Alyssa žila se svou matkou v Kalifornii. Momentálně sbírá peníze online, aby mohli pokrýt náklady spojené s cestováním a pohřbem. Ve velké míře tomu pomohlo i sdílené video, ke kterému mezitím Lindsey přidala link na veřejnou sbírku.

Domů
Sdílet
Diskuse