Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. února 2020 20:34
Čas čtení 0:48
Dominik Vetrák

V thrilleru Run hraje herečka na invalidním vozíku nemocnou dceru, kterou její matka se strašným tajemstvím izoluje od světa

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Vyšel debutový trailer Run od režiséra Aneesha Chagantyho.

Aneesh Chaganty je režisér stojící za pozoruhodným filmem Searching, jehož děj se vyprávěl prostřednictvím kamer, displejů z telefonů či notebooků. Jeho novinka se jmenuje Run a tři měsíce před premiérou v USA jsme k ní konečně dostali i debutový trailer. V něm vidíme Sarah Paulson jako matku ochotnou udělat pro svou zdravotně postiženou dceru cokoliv.

Chloe Sherman (Kiera Allen) je připoutána k invalidnímu vozíku a její matka jí nedovoluje vést natolik sociální a společenský život, jak by si přála. Po čase si začne uvědomovat, že se jí matka věnuje až příliš často a začíná tušit, že skrývá nějaké tajemství. Zda začíná být dcera paranoidní, nebo její matka něco skutečně skrývá, se zřejmě dozvíme až v kinech. Určitě však půjde o psychologický thriller, který si bude zahrávat nejen s myslí svých postav, ale i s myslí diváka.

Na plátnech se Run objeví už 8. května, v Česku však až 25. června 2020. Režíroval již zmíněný Aneesh Chaganty, který napsal i scénář. Pro divadelní herečku Kieru Allen půjde o první filmovou roli. Herečka je i ve skutečném životě odkázána na vozík. Je hrdá na to, že je jednou z prvních, ne-li vůbec první herečkou ve velkém studiovém filmu, která je stejně jako její postava upoutána na invalidní vozík.

Domů
Sdílet
Diskuse