Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. února 2020 17:38
Čas čtení 1:17
Adam Smeták

Vanda Janda čelí kritice za fotku s bezdomovcem. „V žádném případě se nejednalo o výsměch, vtipkovali jsme spolu,“ vysvětluje

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

„S pánem jsem se naopak před vznikem fotky bavila a podělili jsme se o naše svačiny z mekáče, při čemž jsme vtipkovali a on se smál, v jakém žije kontrastu, že spí pod logem RR,“ vysvětlila.

V pátek odpoledne se po sociálních sítích začal šířit screenshot instagramového story slovenské návrhářky Vandy Jandy. Pózuje na ní v Balenciaga podpatcích před bezdomovcem ležícím pod přikrývkou na kartonech. Svoje story doplnila popiskem „kontrasty“. Jak uvedla pro REFRESHER, následně si uvědomila, že byla chyba příspěvek sdílet bez uvedení kontextu a odstranila jej.  

V tu dobu se ale už šířil po sociálních sítích a vysluhoval si negativní reakce. „Vanda Janda pozujici v Balenciaga podpatkách před spícim bezdomovcem s popisem “Kontrasty” je přesně ta pravá Full time Diva,“ komentovala ironicky uživatelka @toohotohold na Twitteru. 

Domů
Sdílet
Diskuse