Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. února 2020 13:11
Čas čtení 0:43
Ondřej Jarůšek

Mike Tyson věnoval českému MMA šampionovi podepsanou rukavici

SPORT MIKE TYSON
Uložit Uložené

Takovým dárkem se nemůže pochlubit jen tak někdo.

Známý český MMA bojovník Michal „Blackbeard“ Martínek se může pochlubit vskutku unikátním sběratelským kouskem. Svoji podepsanou boxerskou rukavici mu totiž darovala legenda tohoto sportu Mike Tyson, svého času zřejmě nejobávanější boxer na planetě. Video, ve kterém Mike Tyson společně s rukavicí posílá Martínkovi vřelý vzkaz, před krátkou chvílí bojovník zveřejnil na svém Instagramu.

„Černovousi, tohle je pro tebe, kamaráde,“ říká s úsměvem dnes již 53letý Mike Tyson. K tomuto dárku se vyjádřil i samotný Martínek. Ten říká, že se sice bohužel při jeho návštěvě v Los Angeles nestihli setkat osobně, přesto však za tuto pozornost Mikeovi Tysonovi děkuje. „Obrovská čest,“ dodává šampion v těžké váze domácí organizace Oktagon MMA.

Doporučeno
Zvítězí v megazápase Tyson Fury, nebo Deontay Wilder? Názor nám řekl Karlos Vémola, Muradov i další bojovníci Zvítězí v megazápase Tyson Fury, nebo Deontay Wilder? Názor nám řekl Karlos Vémola, Muradov i další bojovníci 21. února 2020 20:07

Pro Michala Martínka se tak jedná o další vzácnost, kterou za poslední dobu získal. Při zmíněné návštěvě Spojených států se totiž mohl osobně setkat s britským boxerem Tysonem Furym v jeho přechodném bydlišti v LA, kde mu „Gypsy King“ daroval také svoji vlastnoručně podepsanou rukavici

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Michal Blackbeard Martínek (@michal_blackbeard_martinek),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Michal Blackbeard Martínek (@michal_blackbeard_martinek),

Domů
Sdílet
Diskuse