Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. února 2020 18:32
Čas čtení 0:33
Ondřej Jarůšek

McDonald's začal nabízet svíčky, které voní jako hovězí, kečup, sýr či okurka. Rychle se vyprodaly

GASTRO MCDONALD’S
Uložit Uložené

S netradičními svíčkami přišel už i McDonald's.

Řetězec fast-foodových restaurací McDonald's přišel s poměrně netradiční nabídkou. Na svém webu totiž začal prodávat svíčky, které lidem provoní byt známými pochutinami.

Celá sada obsahuje celkem 6 svíček, které produkují různé vůně. Konkrétně se jedná o vůně housky na burger, kečupu, cibule, okurky, sýru a 100% hovězího masa. McDonald's dodává, že pro maximální požitek by si měl člověk zapálit všech 6 svíček zároveň.

Doporučeno
Gwyneth Paltrow prodává svíčku, která prý voní jako její vagína. Stojí 1800 korun Gwyneth Paltrow prodává svíčku, která prý voní jako její vagína. Stojí 1800 korun 12. ledna 2020 14:41

Jakkoliv bizarní se tento nápad může zdát, očividně se našlo dost zájemců, kteří stáli o to, aby jim domov voněl po fast-foodu. Oficiální e-shop totiž v současné době hlásí vyprodání zásob.

Před pár lety se stejným nápadem přišel i konkurenční řetězec KFC. Ten totiž začal prodávat svíčky, které měly napodobit vůni smaženého kuřete.

Před nedávnem podobně podivuhodnými produktem překvapila i slavná herečka Gwyneth Paltrow, která se pustila do prodeje svíček, jež údajně voní jako její vagína. Všechny svíčky se do pár hodin vyprodaly.

McDonald's začal nabízet svíčky, které voní jako hovězí, kečup, sýr či okurka. Rychle se vyprodaly
Zdroj: McDonald's
Domů
Sdílet
Diskuse