Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. února 2020 12:53
Čas čtení 1:10
Viktor Kniš

Eminem si nemyslí, že je králem rapu, poslouchá nové rapery, aby nabral více zkušeností. Který mladík se mu líbí?

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Veterán z Detroitu dává jasně najevo, že nikdy netvrdil, že je králem hiphopu a nikdy jím ani nechtěl být.

Legendární raper z Detroitu v nejnovějším rozhovoru reagoval na dřívější slova Lorda Jamala, který prohlásil, že Eminem není králem rapu, ale hostem v hiphopovém průmyslu.

V aktuálním rozhovoru pro Crook's Corner Slim Shady tato slova potvrdil a otevřeně řekl, že se ani nikdy necítil, že by svému žánru kraloval, právě naopak, plně se ztotožnil se slovy svého kritika. „Nikdy jsem neřekl, že jsem králem čehokoliv,“ řekl Eminem a vysvětlil i část své skladby Kings Never Die, kde také neřekl nic o tom, že by měl být králem.

V této souvislosti uvedl, že mu mnohem více záleží na hudbě, jak čemkoli kolem toho: „Starám se více o řemeslo než o jiné s**čky,“ uvedl. Svá slova rozvinul i o konkrétní momenty, například prozradil, že každou sobotu poslouchá novou hudbu, aby byl stále aktuální a měl přehled o svých kolezích.

Zpět
Sdílet
Diskuse