Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. února 2020 6:36
Čas čtení 1:06
Matej Krajčovič

Ukrajinci napadli autobus s vlastními krajany evakuovanými z Číny. Důvodem byl podvodný e-mail o koronaviru

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Ukrajina zatím nehlásí žádný případ nákazy virem SARS-CoV-2.

SARS-CoV-2 straší obyvatele po celém světě a výjimkou není ani Ukrajina. Buzzfeed News informují o incidentu, který tam rozpoutal falešný e-mail s podvodnou hlavičkou ministerstva zdravotnictví. 

Ve zprávě stálo, že v zemi se objevilo prvních pět případů nákazy koronavirem SARS-CoV-2, přičemž ve skutečnosti na Ukrajině zatím nebyl zaznamenán žádný, stejně jako v Česku.

Doporučeno
Jeden muž si mohl zapínat webkameru 13leté dívky. Nahrával si ji pak při velmi intimních okamžicích, říká Vít Klusák (Rozhovor) Jeden muž si mohl zapínat webkameru 13leté dívky. Nahrával si ji pak při velmi intimních okamžicích, říká Vít Klusák (Rozhovor) 23. února 2020 10:02

Ve stejný den ale do země přiletělo letadlo se 48 občany evakuovanými přímo z Číny. Protestující, kteří uvěřili hoaxu, se rozhodli postavit barikády a na autobus převážející krajany začali házet kameny.

Zpět
Sdílet
Diskuse