Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
24. února 2020 9:56
Čas čtení 0:42
Viktor Kniš

Rytmus prozradil, kolik zaplatil za 1,5kilový zlatý řetěz, jaká byla jeho nejdražší spolupráce a kolik peněz chce za příspěvek

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Rytmus přijal pozvání do Duklockovy show, ve které odpověděl na nepříjemné otázky.

Nejnovějším hostem v Duklockově show je Rytmus. Jeho úkolem bylo odpovědět na náročné otázky youtubera, přičemž v některých případech se mu skutečně dostal pod kůži. Pravidla jsou jasná – pokud odmítne odpovědět, musí sníst nechutnou kombinaci na první pohled obyčejných jídel.

Samozřejmě, ptát se mohl i samotný raper, který už na začátku aktuálního dílu zvolil velmi osobitou taktiku a nakonec se mu podařilo několikrát zahnat Duklocka do kouta. Ten musel nakonec jíst chilli papričky se salkem, pít olej a ochutnával i jídlo pro psy.

Doporučeno
Rytmus ti vysvětlí, jak zhubnout, i když jsi 98kilový kužel. Prý můžeš jíst sladké i sacharidy, důležitý je pohyb a vytrvalost Rytmus ti vysvětlí, jak zhubnout, i když jsi 98kilový kužel. Prý můžeš jíst sladké i sacharidy, důležitý je pohyb a vytrvalost 27. ledna 2020 17:51

V konečném důsledku jsme se dozvěděli řadu zajímavých informací ze života obou, i když jsou jejich světy ve většině momentů úplně jiné. Rytmus prozradil, kolik zaplatil za zlatý řetízek známý jako „kilo a pol zlatá reťaz, garzónku na krku, prepáč,“ dozvěděli jsme se ale i to, kolik chce peněz za instagramový příspěvek a jaká byla jeho nejdražší komerční spolupráce. Přilepšil si o více než 100 tisíc eur (asi 2,5 milionu korun).

V jednom případě musel nechutné jídlo ochutnávat i Rytmus, protože nechtěl odpovědět, zda by se raději zbavil Anyse a Ega. Nakonec ale zjistil, že mu chobotnice a kobylky opravdu chutnaly. 

 

Doporučeno
Jeden muž si mohl zapínat webkameru 13leté dívky. Nahrával si ji pak při velmi intimních okamžicích, říká Vít Klusák (Rozhovor) Jeden muž si mohl zapínat webkameru 13leté dívky. Nahrával si ji pak při velmi intimních okamžicích, říká Vít Klusák (Rozhovor) 23. února 2020 10:02
Domů
Sdílet
Diskuse