Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. února 2020 10:13
Čas čtení 2:09
Vojtěch Vanda

Trump se na cestě do Indie obloukem vyhnul Brnu

NEWS BRNO
Uložit Uložené

Se sympatiemi k moravské metropoli to ale nemá nejspíš nic společného.

Americký letecký speciál Air Force 1, který v posledních letech doprovází na cestách Donalda Trumpa, přeletěl, společně se svým konvojem, přes území České republiky. Kvůli silnému větru, který dul během včerejší noci, musel ale své přímočaré putování skrz naši domovinu narušit nad Brnem, kterému se vyhnul obloukem. Což spustilo vlnu různých vtipů a narážek. 

Doporučeno
Nová fotka Donalda Trumpa spustila na sociálních sítích hysterii Nová fotka Donalda Trumpa spustila na sociálních sítích hysterii 10. února 2020 8:43

Vojtěch Gibiš ze Seznam Zpráv informoval na svém Twitteru o cestě amerického prezidenta ze Spojených států. Trump, někdy před jednou hodinou v noci našeho času, vzletěl, po doplnění paliva, se svým speciálem a doprovodným konvojem z německé vojenské základny Ramstein a vydal se na diplomatickou cestu do Indie. Na své cestě tak neminul území České republiky, z nějž bylo na několika místech možné netradiční seskupení letadel sledovat.

Domů
Sdílet
Diskuse