Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. února 2020 12:09
Čas čtení 0:31
Antonín Havlík

Marpo a Troublegang odhalují videoklip Na prach spálit. Zároveň se připravují na velkou show v pražském Edenu

HUDBA ČESKÝ RAP MARPO
Uložit Uložené

Sleduj Marpa a jeho Troublegang v novém videoklipu.

Další skladba z alba DVA od Marpa a Troublegangu dostala svůj videoklip. Režíroval ho Vasyliy Rusyn. „Proč bych měl litovat, bejt pořád diplomat, i za tu cenu všechno na prach spálit,“ zpívá v refrénu Marpo, který tuto skladbu označuje za nejsilnější z celého alba

Ve videu se Marpo ukázal v plné síle, i když se den před natáčením vrátil z USA a měl chřipku. S celým Troublegangem se už nyní připravují na velkou show, která se odehraje 27. června v pražském Edenu. Pro kapelu jde o zásadní milník, protože v domácích poměrech nebývá časté, aby tuzemské kapely vystupovaly pod širým nebem a ve velkých stadionech.


Jak singl Na prach spálit, tak celé album DVA samozřejmě můžeš streamovat na všech známých službách – na Spotify, Apple Music a také Deezeru.

Doporučeno
Jeden muž si mohl zapínat webkameru 13leté dívky. Nahrával si ji pak při velmi intimních okamžicích, říká Vít Klusák (Rozhovor) Jeden muž si mohl zapínat webkameru 13leté dívky. Nahrával si ji pak při velmi intimních okamžicích, říká Vít Klusák (Rozhovor) 23. února 2020 10:02
Domů
Sdílet
Diskuse