Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. února 2020 12:13
Čas čtení 0:51
Martin Mičuda

Vlajková loď značky Volvo dostala svěží facelift a mild-hybridní techniku

Vlajková loď značky Volvo dostala svěží facelift a mild-hybridní techniku
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.media.volvocars.com/global/en-gb/media/pressreleases/262338/volvo-cars-introduces-refreshed-s90-and-v90-models-mild-hybrid-powertrains-across-entire-line-up" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">volvocars.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Devadesátkové modely po přibližně 4 letech na trhu prošly modernizací.

Volvo S90 v roce 2016 po XC90 přineslo nové designové směřování značky, na které časem navázala nejen praktičtější varianta V90 či provedení V90 Cross Country, ale i celý zbytek portfolia. Jsou to už ale čtyři roky, proto nám severská automobilka právě odhaluje modernizovanou podobu zmíněné trojice modelů.

Jelikož zástupci vyšší třídy vypadají i po letech stále velmi dobře, optické změny jsou pouze v detailech – decentně pozměněné nárazníky, upravené přední mlhovky, vylepšená grafika zadních LED světel či nové laky karoserie a designy kol. Ve výsledku jsou tak modely S90, V90 i V90 Cross Country více uhlazené, modernější a elegantnější.

Domů
Sdílet
Diskuse