Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. února 2020 14:51
Čas čtení 0:49
Jakub Paulík

Takto vypadá smrtelně nebezpečná výzva. Děti si podkopnou nohy a tvrdě dopadnou na zem

NEWS
Uložit Uložené

V USA kvůli šířící se výzvě hospitalizovali nejméně dvě děti.

Sociálními sítěmi nejednou kolují hodnotné výzvy, ale i takové, nad kterými zůstává rozum stát. Do druhé kategorie můžeme určitě zařadit takzvanou „skull-breaker challenge”. Z jednotlivých videí velmi snadno pochopíš princip. 

Osoba ve středu vyskočí, zatímco jí dvojice kamarádů z levé a pravé strany ve vzduchu podkopne nohy. „Vtip“ má spočívat v tom, že teenager uprostřed prý vůbec netuší, že ho podkopnou.

Doporučeno
S dospělými modelkami jsme udělaly nahé fotomontáže. Predátoři je chtěli poslat a pak vyhrožovali zveřejněním, říká Tereza Těžká S dospělými modelkami jsme udělaly nahé fotomontáže. Predátoři je chtěli poslat a pak vyhrožovali zveřejněním, říká Tereza Těžká 20. února 2020 15:15

Odborníci varují, že tato výzva může skončit nebezpečnými úrazy či dokonce smrtí, píše portál Newshub. Mladým lidem totiž hrozí, že si po pádu na zem způsobí vážný úraz hlavy. Velmi nebezpečné je i krvácení do mozku, které by mohlo být smrtelné.

Domů
Sdílet
Diskuse