Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. února 2020 16:03
Čas čtení 2:06
Daniel Mikolášik

V Mlynskej doline vraj vyčíňa známy bezdomovec Zombo. Fyzicky zaútočil už na dve študentky

NEWS
Uložit Uložené

Ikona bratislavského študentského mestečka Mlyny v Bratislave opakovane obťažuje mladé dievčatá v autobuse.

Známy bezdomovec Zombo je jednou z najväčších ikon bratislavského študentského mestečka Mlyny v Bratislave. Podľa miestnych žije v útrobách Slávičieho údolia už viac ako 15 rokov. Ide o bezdomovca z africkej Angoly, ktorého pozná snáď každý študent, ktorý býva na tamojších internátoch.

Spolunažívanie s miestnymi bolo doposiaľ  úplne v poriadku. Zombo bol priateľský, niekedy sa so študentami zabával, popíjal, občas mu dokonca darovali peniaze, jedlo či oblečenie.

„S niektorými študentami občas chodím na pivo a rozprávame sa. Sem tam mi dajú aj nejaké peniaze alebo jedlo. Niektorí sa so mnou dokonca aj fotia,“ odpovedal nám Zombo pred časom lámavou slovenčinou na otázku, aké má vzťahy s miestnymi študentami bývajúcimi na internátoch.

V Mlynskej doline vyčíňa známy bezdomovec Zombo. Fyzicky zaútočil už na dve študentky
Zdroj: Daniel Mikolášik/REFRESHER

Na prvý pohľad nekonfliktný typ, ktorý študentov obťažoval maximálne tým, či mu nedajú cigaretu alebo pár drobných, sa však v priebehu posledných dní začal správať úplne inak. Údajne je agresívny a podľa výpovedí svedkov mal už fyzicky napadnúť minimálne dve študentky.

Domů
Sdílet
Diskuse