Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
24. února 2020 20:31
Čas čtení 0:46
Viktor Kniš

Moloch Vlavo nahrál další skladbu na objednávku extremistické politické strany

HUDBA
Uložit Uložené

Slovenský raper vydává další písničku pro extremisty.

Slovenský raper Moloch Vlavo nahrál další politickou agitační skladbu, kterou si u něj objednala extremistická ĽSNS. S dvojkřížem na hrudi rapuje o tom, jak se nikdy nestyděl za to, že je Slovákem, díky zelenému plánu se přesunul do Tater, do lesů a k jezerům, k Bratislavskému hradu a ukazuje malované kraslice i křesťanský kříž.

V rámci vizuálu se ukazuje i jeden z členů strany Přímá demokracie a nechybí i fotka Mariana Kotleby obžalovaného kvůli podezřelým „1488“ šekům ze založení, podpory a propagace hnutí směřujícího k potlačení základních práv a svobod.

Doporučeno
Marian Kotleba byl podle odborníka vždy neonacista, nyní to jen lépe skrývá. Jaké byly jeho začátky na politické scéně? Marian Kotleba byl podle odborníka vždy neonacista, nyní to jen lépe skrývá. Jaké byly jeho začátky na politické scéně? 12. února 2020 16:11

Jde již o druhé video Molocha se stejnou tématikou. První počin pro extremisty odsoudili členové rapové scény okamžitě, neboť rapový žánr přirozeně vychází z myšlenky tolerance a svobody, přičemž je na základě obsazení Kotlebovy kandidátky zřejmé, že hodnotový kompas objednavatele videa míří na opačnou stranu. 

Velmi rychle zareagovali i skladbami například Prezident Lourajder, Decko či Fobia Kid, na sociálních sítích se ale vyjádřila většina zúčastněných.

Moloch Vlavo nahral ďalšiu skladbu za peniaze od extrémistickej strany

Na aktuální dění zareagovali mnozí další slovenský rapeři. V novém videu v rámci iniciativy VolímDemokraciu připomínají, že rapeři mají bohaté zkušenosti s neonacismem. Vyzývají v něm lidi, aby se v nadcházejících volbách rozhodli pro demokracii. Přečti si o tom více:

Doporučeno
Cenzura, pobodaní kamarádi, rozehnané koncerty. Slovenští rapeři toho mají dost a apelují na lidi, aby nevolili extremisty Cenzura, pobodaní kamarádi, rozehnané koncerty. Slovenští rapeři toho mají dost a apelují na lidi, aby nevolili extremisty 24. února 2020 21:09
Domů
Sdílet
Diskuse