Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. února 2020 10:28
Čas čtení 0:54
Viktor Kniš

Španělský zpravodajský server šíří nepravdivou informaci, že je u slovenského premiéra podezření na nákazu koronavirem

NEWS
Uložit Uložené

Informaci na svém Twitteru v angličtině vyvrátil i samotný premiér.

Zpravodajský portál ABC.es ze Španělska šířil na začátku týdne nepravdivou zprávu o tom, že je u slovenského premiéra Petra Pellegriniho podezření, že by mohl být infikován koronavirem SARS-CoV-2, informuje omediach.sk.

Jeden z nejčtenějších deníků dodal, že pokud by se zpráva potvrdila, problém by měly vlád z celé Evropy, protože se s Pellegrinim setkaly v Bruselu. V takovém případě by podle ABC museli všichni strávit dva týdny v karanténě.

Doporučeno
Pražské letiště kvůli koronaviru zavedlo speciální brány pro přílety z Itálie Pražské letiště kvůli koronaviru zavedlo speciální brány pro přílety z Itálie 25. února 2020 8:21

Španělé tak reagují na medializované informace o hospitalizaci volebního lídra Směru, i on sám ale jasně deklaroval, že důvodem byla infekce horních cest dýchacích, což nepatří mezi základní příznaky v případě v současnosti intenzivně rozšířeného viru, který se už i do Evropy dostal z asijských zemi.

Zpět
Sdílet
Diskuse