Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. února 2020 11:46
Čas čtení 1:27
Tina Hamarova

Tento muž byl můj anděl. Courtney Love zveřejnila fotku ze svatby s Kurtem Cobainem

ZAJÍMAVOSTI NIRVANA
Uložit Uložené

Rockové hvězdy 90. let měly svatbu na známé pláži Waikiki na Havaji přesně před 28 lety.

Zpěvačka Courtney Love zveřejnila na svém Instagramu fotku ze svatby s frontmanem kapely Nirvana a ikonou 90. let Kurtem Cobainem. Vzali se na pláži Waikiki v havajském hlavním městě Honolulu téměř přesně před 28 lety, v roce 1992. Ona v bílých krajkových šatech, on v zeleno-modrém kostkovaném pyžamu. „Právě jsem si vzala prince. Je největší rockovou hvězdou na světě, “ zavolala Courtney tehdy své matce, aby jí i přes špatný vztah oznámila novinu.

„Pamatuji si ten hluboký pocit štěstí, závratě, byli jsme tak zamilovaní a já si uvědomovala, jaké mám štěstí. Tento muž byl anděl. Děkuji, že na mě dohlíží,“ vyznala se po letech od svatby na sociální síti Courtney.

Jejich vztah měl velmi rychlý spád. Začal v roce 1990, kdy se poprvé setkali v Seattlu, oficiálně ale spolu začali chodit až koncem roku 1991. O šest měsíců později byla svatba a za dalších šest přivítali na světě svou dceru Frances Bean Cobain.

Oba se po celou dobu topili v drogách a alkoholu. Byli závislí na lécích, měli psychické problémy. Toto vše se Cobainovi v roce 1994 stalo osudným a jako 27letý napsal dopis na rozloučenou a spáchal sebevraždu.

Doporučeno
V Číně zrušili premiéru nového Jamese Bonda. Koronavirus může položit tržby filmů a Hollywood na lopatky V Číně zrušili premiéru nového Jamese Bonda. Koronavirus může položit tržby filmů a Hollywood na lopatky 26. února 2020 9:13

„Bude to v pořádku, k****. Vidíme se na druhé straně,“ dodala Courtney k fotce. „Užívej si svobodný život, muži můj!“

Domů
Sdílet
Diskuse