Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. února 2020 17:38
Čas čtení 1:20
Vojtěch Vanda

Tajemník íránského ministra zdravotnictví je nakažen koronavirem. Už na tiskové konferenci vypadal zle

NEWS ÍRÁN KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Tajemník na konferenci vypadal, že má horečku.

Velice nezodpovědně se zachoval íránský tajemník ministra zdravotnictví Iraj Harirchi. Po včerejší tiskové konferenci k situaci ve svatém městě Kom, v níž ujišťoval, že je masová karanténa ve městě zbytečná, dnes ohlásil, že jeho test na koronavirus SARS-CoV-2 byl pozitivní. Sám se prý odebral do izolace. Nakažený je i poslanec za Teherán Mahmúd Sádeghí. O situaci informují světová média včetně The Guardianu a BBC.

Doporučeno
Prvního nakaženého koronavirem hlásí i ve Švýcarsku Prvního nakaženého koronavirem hlásí i ve Švýcarsku 25. února 2020 16:51

„Rád bych vám oznámil, že mám koronavirus. Včera jsem měl horečku. Testy, které jsem včera v noci podstoupil, byly pozitivní. Izoloval jsem se. Před několika okamžiky přišel finální test. Začal jsem užívat léky. Nicméně se cítím poměrně dobře, jen trošku unavený. Měl jsem horečku, která ale brzo klesne,“ uvedl Harirchi v krátkém videu.

Zpět
Sdílet
Diskuse