Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. února 2020 10:26
Čas čtení 0:30
Antonín Havlík

Pro Indiga je včera dávno, čeká až se rozední a neví, jestli bude líp. Sleduj jeho temný videoklip

HUDBA RAP
Uložit Uložené

Indigo se ukazuje v plné formě ve videu Včera je dávno.

Brněnský raper Indigo z divize Rychlí kluci pod MIKE ROFT Records vydává další singl Včera je dávno a k němu rovnou servíruje i videoklip, tentokrát temný a dokreslující celkovou atmosféru jeho skladby. O jeho natočení se postaral Ondra Silný. 

Doporučeno
Indigo je největší československý rapový talent roku 2018 Indigo je největší československý rapový talent roku 2018 7. října 2018 21:21

Téma tohoto singlu je zřejmé. Reflektuje Indigův rychlý život a jeho počínání v bezútěšných nočních hodinách. „Hledám pravdu, kterou nacházím večer po setmění,“ rapuje ve skladbě, ke které beat zkomponoval Bloodflow, přičemž o zvuk se postaral D.Kop. 

Jak už bývá zvykem, track můžeš samozřejmě poslouchat na streamovacích službách Spotify, Apple Music a také Soundcloud. Fanoušci by rozhodně měli mít v kalendáři poznačen 20. březen 2020, 21. hodinu a klub ArtBar Druhý Pád. Indigo tu vystoupí spolu s  Persil.P, Shxrtym, Kojo a dalšími. Lístky kupuj na GoOut.net.

Domů
Sdílet
Diskuse