Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Fource Entertainment.
26. února 2020 17:03
Čas čtení 0:37
Antonín Havlík

Koncert grimeového krále Stormzyho se blíží. Máš poslední šanci ulovit lístky

HUDBA
Uložit Uložené

Co nás čeká 4. března na Výstavišti Holešovice v Malé sportovní hale?

Velká porce hudební energie přichází do Česka. Už 4. března v Praze vystoupí Stormzy, jeden z nejambicioznějších představitelů britské grimeové scény. Debutovou deskou Gang Signs and Prayer se mu v roce 2017 podařilo potvrdit svou pověst a nakonec zdolal vrchol britské hitparády. Koncert v Malé sportovní hale zorganizoval Fource Entertainment.

Jeho nadčasová tvorba daleko přesahuje grimeový žánr a posouvá ho na další úroveň. Nebojí se kritiky Brexitu, pracuje s živou kapelou, snaží se svou kulturu propagovat mezi všechny – s pokorou a bez rozdílu národnosti či rasy.

Doporučeno
V Británii vypukla grimeová válka. Proč se Wiley opřel do Stormzyho a co s tím má společného Ed Sheeran? V Británii vypukla grimeová válka. Proč se Wiley opřel do Stormzyho a co s tím má společného Ed Sheeran? 11. ledna 2020 13:29

Na svém kontě tak má spolupráce s osobnostmi hudebního světa, jakými jsou Ed Sheeran, Jorja Smith, Linkin Park, Pusha T nebo MoStack. Za svou tvorbu získal dvě Brit a šest MOBO Awards.  

Jako support přijede do Prahy i tvář birminghamské grimové scény – Jaykae. I ten má za sebou spolupráci s Edem Sheranem a nebo The Streets. Fanoušci poctivé muziky z Velké Británie si tak rozhodně přijdou na své.

Poslední šanci ulovit vstupenky máš na oficiálních stránkách pořadatele Fource Entertainment.

Doporučeno
Teroristé s bombou o 600 kg útočili na New York už v roce 1993. Bin Ládin byl o krok napřed a USA přiznaly, že podcenily situaci Teroristé s bombou o 600 kg útočili na New York už v roce 1993. Bin Ládin byl o krok napřed a USA přiznaly, že podcenily situaci 26. února 2020 11:19
Domů
Sdílet
Diskuse