Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. února 2020 10:18
Čas čtení 0:36
Antonín Havlík

Yzomandias se v novém klipu chlubí balíkem pětitisícovek, černým Benzem a diamanty v uších

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

V jedný ruce flaška, v druhý kouř, rapuje Yzo.

V novém videoklipu na track Černej Benz, který vyšel na albu Dobrá Duše, Srdce ze Zlata, Yzomandias flexí s pořádným balíkem peněz. „Vuitton nebo Gucci na očích, zlato na mým krku, diamanty jsou v uších,“ dokresluje své bohatství v textu. Video natočili Andreas Gold & Tkeej, o kameru se postaral Dan Pingdon. 

U fotografií, které nafotil Filip Poreba během natáčení, na svém Instagramu Yzo dokonce napsal: „Byly pořízeny za účelem motivovat.“  Dávno nejde jen o to. Se svou deskou se dostal do nominací na prestižní hudební cenu Anděl v kategorii Rap. 

Doporučeno
Podcast: Proč je Yzomandias a jeho label Milion+ tak úspěšný? Podcast: Proč je Yzomandias a jeho label Milion+ tak úspěšný? 19. února 2020 19:21

Po vyprodané KML tour navíc chystá i novou DOUBLE TROUBLE TOUR, kdy objede se svým kolegou z labelu Nik Tendem města České republiky i Slovenska. Začínají 6. března v Praze, všechny vstupenky pořídíš na GoOutu.

Album Dobrá Duše, Srdce ze Zlata se třinácti skladbami streamuj na Apple Music, Spotify nebo Deezeru. Pro sběratele je také možné zakoupit fyzickou kopii na oficiálním Milion Plus e-shopu

Domů
Sdílet
Diskuse