Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. března 2020 12:16
Čas čtení 0:53
Tina Hamarova

Justin Bieber oslavil 1. března narozeniny! Celý večer se téměř neodtrhl od své manželky Hailey

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Nejdříve romantická večeře v italské restauraci, pak party v klubu s přáteli.

Hvězda popscény Justin Bieber oslavila 26. narozeniny po boku své manželky Heiley a v kruhu blízkých přátel.

Dvojice začala romantickou večeří v sobotu podvečer v italské restauraci Pecorino v Los Angeles. Pak se přesunula do klubu Delilah, kde už na oslavence Biebera čekalo přibližně 50 nejbližších přátel, členů jeho sboru, ke kterému patří, zaměstnanců módní značky Drew House či trenérů. DJ Tay James hrál Justinovy oblíbené písně. Zpěvák rovnou vzal mikrofon a jednu z jeho nejnovějších skladeb Intentions zazpíval s Hailey v náručí.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Your my birthday gift bubba

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

„Justin a Hailey se od sebe celou noc téměř nepohnuli,“ napsal magazín E!News. „Pořád měl ruku kolem jejích ramen a celou noc spolu tančili. Oba měli několik drinků, ale užívali si zejména jeden druhého.“

Největší popová hvězda dekády je na scéně od svých 13 let, kdy ho objevil manažer prostřednictvím videí na YouTube. Justin krátce na to podepsal smlouvu s vydavatelstvím RBMG Records a vydal své debutové EP s názvem My World.

Doporučeno
Upadl do temnoty a zrušil čtvrtmiliardové turné. Justina Biebera zachránily Hailey a Ariana Upadl do temnoty a zrušil čtvrtmiliardové turné. Justina Biebera zachránily Hailey a Ariana 1. února 2020 13:58
Domů
Sdílet
Diskuse