Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. března 2020 21:07
Čas čtení 1:10
Dominik Vetrák

Daniel Radcliffe si Harryho Pottera znovu nezahraje. Tvrdí, že filmům se daří i bez něj

FILMY A SERIÁLY DANIEL RADCLIFFE
Uložit Uložené

Proč se hvězda Harryho Pottera odmítá objevit v dalších filmech?

Daniel Radcliffe si Harryho Pottera naposledy zahrál před 10 lety. Tehdy mu bylo 20 let a lidé si mysleli, že společně s Rupertem Grintem (Ron) a Emmou Watson (Hermiona) skončí jako většina dětských herců ze slavných sérií – v pozadí a bez dobrých filmů. Rupert Grint to však zkouší v televizi, Emma Watson je celosvětová hvězda a talentovaná herečka, no a Daniel Radcliffe si našel svou vlastní cestu.

Aby se dostal ze stínu Harryho Pottera, přijímal jednu šílenější roli za druhou. Zahrál si agenta FBI převlečeného za neonacistu ve filmu Imperium, prdící mrtvolu ve Swiss Army Man, teenagera s rohy ve fantasy hororu Horns, detektiva v hororu Woman in Black, zamilovaného chlapce ve What If, vězně pokoušejícího se o útěk v Escape from Praetoria a nyní i počítačového programátora. Sám ale tvrdí, že svým agentům nikdy nepřikázal, aby mu hledali divné role. Jednoduše kývl na to, co se mu zdálo originální a správné.

Domů
Sdílet
Diskuse