Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. března 2020 22:43
Čas čtení 0:44
Matej Krajčovič

Vyšlo demo na Final Fantasy VII Remake. Na PlayStationu 4 si ho můžeš zahrát zdarma

TECH
Uložit Uložené

Stačí si ho stáhnout z PS Store.

Hitem mezi počítačovými hrami budou i letos vylepšené verze starých legendárních titulů. Už 10. dubna by měl vyjít remake Final Fantasy VII.

Nyní si z něj můžeš zahrát krátké bezplatné demo, které se objevilo v oficiálním obchodě PS Store. Informoval o tom server The Verge.

Vývojářské studio Square Enix (v té době teprve Square) vydalo Final Fantasy VII poprvé v roce 1997. Legendární a mnohými kritiky opěvované RPG vyšlo pouze pro původní PlayStation. Výhradní exkluzivitou pro hráče na nejnovější konzole od Sony bude i tento remake z roku 2020.

Doporučeno
Nový trailer pro remake Final Fantasy VII fanouškům vyráží dech, hra vypadá úžasně Nový trailer pro remake Final Fantasy VII fanouškům vyráží dech, hra vypadá úžasně 11. září 2019 17:56

Nová verze Final Fantasy VII samozřejmě přinese novou grafiku, ale děj hry by měl být výrazně přepracován. Hráči se ve hře dostanou pouze do města Midgar. Jeho mapa se však výrazně zvětšila. Na YouTube už najdeš i několik gameplay videí, kde hráči prošli celé demo.

Je na nich vidět lépe propracovaný boj, mnohem podrobnější dialogy postav a několik možností interakce s prostředím.

Domů
Sdílet
Diskuse