Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. března 2020 11:35
Čas čtení 2:16
Martin Mičuda

Napjatě očekávaná Octavia RS je tady! Je hezčí, modernější a poprvé hybridní

Napjatě očekávaná Octavia RS je tady! Je hezčí, modernější a poprvé hybridní
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.skoda-storyboard.com/en/press-releases/skoda-octavia-rs-iv-sustainable-yet-sporty/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">skoda-storyboard.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Vrcholná varianta nové Octavie je realitou.

Očekávaná vrcholná verze nové Octavie je zde. Původně mělo dojít k jejímu odhalení přímo v Palexpo ve stánku Škody, jak ale víš, letošní autosalon v Ženevě byl zrušen, proto se premiéra odehrála online. Důležitější ale je, že nová Octavia RS bude poprvé k dispozici až ve třech verzích, přičemž novinkou je právě plug-in hybrid.

Ten nese oficiální název Octavia RS iV a k dispozici bude jako první. Samozřejmě, později se nabídka rozšíří o klasický benzínový i naftový derivát. Silnou stránkou novinky je nepochybně exteriérový design, který se od běžných verzí liší o trochu víc než dosud. Mohou za to zejména úplně jinak tvarované nárazníky s výraznými liniemi a masivnějšími otvory.

Zpět
Sdílet
Diskuse