Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. března 2020 10:25
Čas čtení 1:09
Viktor Kniš

Post Malone si myslí, že je ošklivý. Tetování na tváři mu pomáhají bojovat s nejistotou

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Slavný raper a zpěvák prozradil, jak se dívá sám na sebe. Bojuje s nejistotou a není spokojen s tím, jak vypadá.

Už dávno není překvapením, že titulky prestižních magazínů obsazují i úspěšní rapeři, případě hudebníci, jejichž žánrové zaměření je často velmi těžké definovat. Zatím posledním důkazem je Post Malone na přední straně GQ. Kromě fotografií jsme se dočkali i rozhovoru s platinovým interpretem, jehož minimálně v našich končinách posluchači registrují již od White Iverson, tedy asi pět let. 

Stále teprve 24letý Posty otevřeně mluvil nejen o věcné stránce své tvorby, ale také o tom, jak se cítí. Právě duševní zdraví je v posledních měsících v americké hudbě velmi aktuálním tématem. Dozvěděli jsme se, že ani rockově-popově-rapová hvězda to neměla v životě jednoduché a procházela obdobím, kdy usínala s pláčem do polštáře. 

Post Malone přiznává, že se snaží hledat pomoc, nespecifikuje ale, zda i u odborníků. Otevřeně ale hovoří o tom, že mu hudba dává příležitost říci prakticky cokoliv, přičemž sedět tváří v tvář psychologovi je mnohem obtížnější.

Domů
Sdílet
Diskuse